Tavoitteenamme on olla paras suomalainen tilitoimistotyönantaja.

Faktucon on digiaikainen pk-yrittäjän tukipalveluiden tavaratalo. Haemme jatkuvasti uusia huippuosaajia tiimiimme!

Faktuconilla työntekijämme ovat toiminnan keskiössä ja työtyytyväisyys onkin kaikista tärkein painopisteemme yrityksemme arjessa. Työtyytyväisyys menee myös asiakastyytyväisyyden edelle, koska uskomme, että tyytyväiset työntekijät mahdollistavat parhaat edellytykset huolehtia myös asiakkaistamme.

Arvostamme korkeaa koulutusta ja pelkäämätöntä asennetta töiden tekoon. Meillä pääsee jatkuvasti oppimaan uutta ja tutustumme jatkuvasti alan uusimpiin ohjelmistoihin ja niiden tuomiin mahdollisuuksiin parantaa toimintamme tehokkuutta ja laatua.

Faktuconilla kirjanpitäjät ja palkanlaskijat ovat muutakin kuin tositteiden tallentajia. Tavoitteenamme on, että jokainen työntekijämme pystyy toimimaan asiakkaidemme yrityksen ensisijaisena talousasiantuntijana, minkä vuoksi panostamme osaamisen kehittämiseen merkittävästi.

Miksi kannattaisi tulla Faktuconille? Meillä on laaja työterveyshuolto, hyvät etätyömahdollisuudet, joustava työaika, sähköpöydät ja muut uusimmat työvälineet sekä työnantajan ottama vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä sairauskuluvakuutus koko henkilöstölle.

Panostamme myös vahvasti työntekijöidemme osaamiseen ja kaikki työntekijämme osallistuvat halutessaan yhtiömme kehittämiseen. Meillä on kilpailukykyisen peruspalkan päälle tulevat bonuspalkkausmallit henkilökohtaisen sekä koko yrityksen menestymisen mukaisesti.

Lähetä avoin hakemus osoitteeseen: juuso.kiiveri(a)faktucon.fi