Vankalla kokemuksella, modernilla otteella.

Faktucon Oy - perheyhtiö toisessa sukupolvessa.​

Haluan, että Faktucon on paras alallaan - muuhun emme voi pyrkiä.

Juuso kiiveri, toimitusjohtaja

Faktucon Oy on yksityisomisteinen perheyhtiö toisessa sukupolvessa. Marjatta Hilpinen ja Riitta Salin perustivat Faktuconin vuonna 1992 olemassa olevien asiakkaiden tarpeisiin saada laadukkaita tilitoimistopalveluita. Faktuconin omistajuus siirtyi suvussa eteenpäin nykyiselle omistajalle Juuso Kiiverille keväällä 2017, kun Marjatta Hilpinen myi koko osakekannan siskonpojalleen Juusolle. 

Riitta oli jäänyt yhtiöstä eläkkeelle jo muutamaa vuotta aiemmin ja Marjatta siirtyi ansaitusti eläkkeelle syksyllä 2019, kun sukupolvenvaihdoksesta oli tullut kuluneeksi kaksi vuotta.

Vuodesta 2017 eteenpäin Faktuconia on kehitetty moderniksi yrittäjän tukipalveluiden tavarataloksi, josta saa muutakin apua kuin vain lakisääteisen alv-laskelman kerran kuussa. 

Faktucon on nykyään edelläkävijä sähköisessä taloushallinnossa ja nykyaikaisissa pilvipalveluratkaisuissa, mutta tästä huolimatta emme ole unohtaneet perinteisten paperien tärkeyttä niiden asiakkaiden kohdalla, jotka toimivat mieluusti perinteisen paperikirjanpidon parissa.

Miksi valita Faktucon?

Faktuconin kaikki työntekijät ovat korkean osaamisprofiilin tekijöitä, jotka ovat olleet alalla pitkään. 

Meillä painotetaan korkeakoulututkintoja sekä pitkää työkokemusta rekrytoinneissamme, mikä luonnollisesti tarkoittaa korkeampia henkilöstökustannuksia Faktuconille. Lisäksi huolehdimme siitä, että työntekijöillämme on aina toimivat työkalut töidensä tekemiseen ja alan uusimmat järjestelmät käytössään. 

Osaamisen laatu on meidän tärkein kilpailuvaltti suhteessa toisiin tilitoimistoihin. Meillä onkin käytössä jatkuvan kouluttautumisen ohjelma, jossa työntekijät pääsevät kehittämään omaa osaamistaan haluamaansa suuntaan asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Osaamista monella eri toimialla​

Meillä on kokemusta monen alan kirjanpidosta. Asiakkaamme toimialat ulottuvat aina IT-yrityksistä teollisuuteen ja vähittäiskauppaan.

Asiakkaamme toimivat esimerkiksi seuraavilla toimialoilla

kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä, räätälöimme palveluistamme juuri sinulle sopivan paketin!

Keep in touch

Fill in your details and we’ll get back to you in no time.

[forminator_form id="1072"]