Autamme yritystänne hyödyntämään ajankohtaiset verovähennykset sekä selvittämään vähennyskelpoiset kulut verotuksessanne, jotka usein jäävät hakematta.

Faktuconin kanssa pääset hyödyntämään ajankohtaiset verovähennykset ja selvitämme vähennyskelpoiset kulut veroissa, jotka muuten jäävät useimmilta hakematta.

Verosuunnittelussa tutkimme yrityksen kulurakenteita ja teemme yhdessä päätöksiä, joilla on vaikutusta maksettavien verojen määrään.

Veronkierrosta ei suinkaan ole kyse, eikä käytössä ole mitään vippaskonsteja tai harmaalla alueella menemistä.
Pääosin kyse on siitä, että huomataan hakea ne vähennykset, joihin yritys tai yrittäjä on oikeutettu. Usein tilitoimistoissa ei oteta kantaa muuhun kuin yrityksen veroihin. Meillä huomioidaan myös yrittäjän henkilökohtainen verotus ja otetaan kantaa siihen, että kokonaisverorasitus pysyy maltillisena.

Verosuunnittelua voi olla esimerkiksi investointien ajoitukset eri tilikausille tai se, missä suhteessa yhtiöstä nostetaan osinkoa ja palkkaa. Tilitoimistoksi kannattaakin valita kumppani, jolle verosuunnittelu on erikoisosaamista. Meille tämä on arkipäivää.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota meihin yhteyttä, niin teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen !

PYYDÄ TARJOUS

Lomakkeen kautta pystyt pyytämään suoraan tarjousta haluamistasi palveluista!