Taloudenhoitoa modernilla tavalla perinteitä unohtamatta.

Palvelu kattaa yhtiön kirjanpidon, tilinpäätöksen laadinnan ja veroilmoitukset. Sinua palvelee yrityksellesi nimetty kokenut asiantuntija, jolla on oma varahenkilö.

Oikein ja ajallaan tehty kirjanpitopalvelumme on oiva lähtökohta sujuvaan ja vaivattomaan yritystoimintaan. Välitilinpäätöstasoinen kirjanpito antaa aina ajan tasaisen kuvauksen yhtiösi taloudesta, eikä tilinpäätöksissä tule enää yllätyksiä.

Kauttamme saat lujan taloudellisen perustan liiketoimintasi määrätietoiseen kehittämiseen. Voimme hoitaa myös yrityksesi osto- ja myyntireskontran, maksuliikenteen hallinnoinnin, kuukausi- ja vuosi-ilmoitukset sekä luonnollisesti kirjanpitoon liittyvän raportoinnin.

Kirjanpidon palvelukokonaisuus on aina räätälöitävissä yrityksesi tarpeiden mukaan kaiken kattavana palveluna tai yksittäisinä osa-alueina päätöksesi mukaisesti.

Meiltä saat kirjanpitopalvelun täysin sähköistettynä ja pitkälle automatisoituna ratkaisuna tai perinteisesti paperisena, mikä sinulle sitten parhaiten sopii.

Suosimme sähköisyyttä, sillä se mahdollistaa muun muassa:
- Enemmän aikaa liiketoimintaan, kun kirjanpitoaineistoa ei tarvitse erikseen koota ja tuoda kirjanpitäjälle.

- Liiketoiminnan kokonaiskuva on aina helposti saatavilla netin välityksellä vaikka joka aamu!

- Sähköinen kirjanpitopalvelu on helposti ja nopeasti säädettävä, ja sitä voidaan laajentaa yrityksen tarpeiden mukaan ja integroida jo olemassa olevia ohjelmistoratkaisuja osaksi kirjanpitoa.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota meihin yhteyttä, niin teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen !

PYYDÄ TARJOUS

Lomakkeen kautta pystyt pyytämään suoraan tarjousta haluamistasi palveluista!