Helpota yrityksesti taloudenhoitoa.

Faktucon auttaa yrityksiä myös taloushallinnon ohjelmistossa. Kevyimmillään saat kauttamme ilmaisen myyntilaskutusohjelmiston mutta voimme olla mukana tukemassa yritystänne ERP-projekteissa tai nykyisten ohjelmistojen ja taloushallinnon yhteensovittamisessa ohjelmistointegraatioiden avulla. Toimimme jälleenmyyjänä Finago -tuoteperheen sekä Netvisorin ohjelmistoissa, mutta hyödynnämme myös muita järjestelmiä päivittäisessä asiakastyössämme ja mieluusti keskustelemme lisää yrityksenne taloushallinnon ohjelmistotarpeista.

Nykyiset taloushallinnon ohjelmistot mahdollistavat pilvipalveluna tuotetun kokonaisratkaisun, jossa voi hoitaa niin myyntilaskujen tekemisen, lähettämisen, myyntisaatavien seurannan kuin myös laskujen perinnän. Samalla nykyaikaiset ohjelmistot mahdollistavat yksityiskohtaiset raportit esimerkiksi asiakaskannattavuuksista tai asiakkuuksissa tapahtuvista muutoksista laskutukseen perustuen.

Sähköisen taloushallinnon ehkä merkittävin hyöty tulee ostolaskujen käsittelystä. Laskut tulevat sähköisenä järjestelmään ja saat tästä tiedon sähköpostiisi. Laskun maksaminen onnistuu kätevästi nappia painamalla, eikä laskun tietoja tarvitse näpytellä enää ikinä verkkopankkiin. Samalla ostolaskuhistoria tallentuu ja myöhemmin laskujen löytäminen on helppoa monipuolisten hakutoimintojen ansiosta.

Voit kuvata käteiskuitit älypuhelimellasi ja kuitti siirtyy suoraan kirjanpitoon. Ei enää hukkuneita parkkikuitteja tai ylivalottuneita tositteita kuukausien takaa. Sähköinen taloushallinto säästää merkittävästi aikaa ja usein on myös kustannustehokkaampaa kuin perinteisesti paperilla tehtävä kirjanpito.

Suuri etu sähköisyydessä on myös siinä, että raportit ovat aina ajan tasalla ja saatavilla koska vaan. On helppoa mennä rahoitusneuvotteluihin, kun voi omalta tietokoneeltaan näyttää parhaimmillaan yhtiön edellisen päivän tuloksen. Samalla tilinpäätöksen teko helpottuu, kun kirjanpitoa tehdään jatkuvasti, eikä selviteltävien tositteiden määrä pääse kasvamaan mahdottomaksi urakaksi.

Oikein ja ajallaan tehty kirjanpitopalvelumme on oiva lähtökohta sujuvaan ja vaivattomaan yritystoimintaan. Välitilinpäätöstasoinen kirjanpito antaa aina ajan tasaisen kuvauksen yhtiösi taloudesta, eikä tilinpäätöksissä tule enää yllätyksiä.

Kauttamme saat lujan taloudellisen perustan liiketoimintasi määrätietoiseen kehittämiseen. Voimme hoitaa myös yrityksesi osto- ja myyntireskontran, maksuliikenteen hallinnoinnin, kuukausi- ja vuosi-ilmoitukset sekä luonnollisesti kirjanpitoon liittyvän raportoinnin.

Kirjanpidon palvelukokonaisuus on aina räätälöitävissä yrityksesi tarpeiden mukaan kaiken kattavana palveluna tai yksittäisinä osa-alueina päätöksesi mukaisesti.

Meiltä saat kirjanpitopalvelun täysin sähköistettynä ja pitkälle automatisoituna ratkaisuna tai perinteisesti paperisena, mikä sinulle sitten parhaiten sopii.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota meihin yhteyttä, niin teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen !

PYYDÄ TARJOUS

Lomakkeen kautta pystyt pyytämään suoraan tarjousta haluamistasi palveluista!