Meille töihin?

Faktucon on digiaikainen pk-yrittäjän tukipalveluiden tavaratalo. Haemme jatkuvasti uusia huippuosaajia tiimiimme!

Työtyytyväisyys menee myös asiakastyytyväisyyden edelle, koska uskomme, että tyytyväiset työntekijät mahdollistavat parhaat edellytykset huolehtia myös asiakkaistamme.

Faktuconilla työntekijämme ovat toiminnan keskiössä ja työtyytyväisyys onkin kaikista tärkein painopisteemme yrityksemme arjessa.​

Työtyytyväisyys menee myös asiakastyytyväisyyden edelle, koska uskomme, että tyytyväiset työntekijät mahdollistavat parhaat edellytykset huolehtia myös asiakkaistamme.

Rekrytoinneissamme kriteerinä pidämme sitä, voisimmeko antaa oman yhtiömme kirjanpidon ja palkanlaskennan sinun hoidettavaksi. Meillä jokainen työntekijä on taloushallinnon huippuammattilainen, johon voi luottaa.

Arvostamme korkeaa koulutusta ja pelkäämätöntä asennetta töiden tekoon. Meillä pääsee jatkuvasti oppimaan uutta ja tutustumme jatkuvasti alan uusimpiin ohjelmistoihin ja työvälineisiin ja niiden tuomiin mahdollisuuksiin parantaa toimintamme tehokkuutta ja laatua. Faktuconilla kirjanpitäjät ja palkanlaskijat ovat muutakin kuin tositteiden tallentajia. Tavoitteenamme on, että jokainen työntekijämme pystyy toimimaan asiakkaidemme yrityksen ensisijaisena talousasiantuntijana, minkä vuoksi panostamme osaamisen kehittämiseen merkittävästi.

Miksi kannattaisi tulla Faktuconille?​

Meillä on laaja työterveyshuolto, hyvät etätyömahdollisuudet, joustava työaika, sähköpöydät ja muut uusimmat työvälineet sekä työnantajan ottama vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä sairauskuluvakuutus koko henkilöstölle.

Panostamme myös vahvasti työntekijöidemme osaamiseen koulutuksilla ja kaikki työntekijämme osallistuvat halutessaan yhtiömme kehittämiseen. Järjestämme myös KLT- ja PHT- koulutusta työntekijöillemme, jotka haluavat oppia lisää ja saada sertifikaatteja osaamistasostaan. Meillä on kilpailukykyisen peruspalkan päälle tulevat bonuspalkkausmallit henkilökohtaisen sekä koko yrityksen
menestymisen mukaisesti.

Lähetä avoin hakemus osoitteeseen: juuso.kiiveri(a)faktucon.fi

Harjoittelijaksi Faktuconille?

Faktucon haluaa olla mukana myös kouluttamassa tilitoimistoalan tulevaisuuden kykyjä. Mikäli opiskelet taloushallintoa ammattikorkeakoulussa ja kaipaat harjoittelupaikkaa, niin laita rohkeasti viestiä! Meillä pääset kasvamaan omien mieltymystesi mukaisesti kirjanpidon, verotuksen, yritysjärjestelyiden tai palkanlaskennan rautaisimpien osaajien joukkoon!

Keep in touch

Fill in your details and we’ll get back to you in no time.

[forminator_form id="1072"]